Ας ανακαλύψουμε την Ινδονησία με TravelPapa οδηγοί!

Κατά κανόνα, ο καθένας που έρχεται στην Ινδονησία, για πρώτη φορά ακούει στο λαϊκό θρύλο από τους τοπικούς οδηγούς, η οποία είναι ευρέως διαδεδομένη σε όλο το νησί.

Λέει, ότι πολλά πολλά χρόνια πριν, το Μπαλί νησί δημιουργήθηκε από τους θεούς αποκλειστικά για τις δικές τους ανάγκες και μόνο αρκετό διάστημα αργότερα έκαναν μια απόφαση να κάνει το νησί διαθέσιμο για τους άλλους ανθρώπους.
Το κύριο πλεονέκτημα της που επισκέπτονται την Ινδονησία είναι μια ωραία δυνατότητα να περιλαμβάνει όλα τα κύρια τουριστικά θεάματα σε «πρόγραμμα» σας, όπως στηρίζεται πάνω στην παραλία, πηγαίνοντας σε κάποια ενεργό γεγονότα, που επισκέπτονται την ιστορική και εθνολογική εκδρομές, θαυμάζοντας την άγρια ​​κόσμο των ζώων, πεζοπορία και ούτω επί. Με την ευκαιρία, η Ινδονησία θεωρείται ένα από τα καλύτερα μέρη "πρέπει-να επισκεφθείτε" για όλους τους λάτρεις πεζοπορία και surfing.
Ινδονησία προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες από ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα της, ποικίλα εθνικά πάρκα της και τους κατοίκους τους, κρυστάλλινα ορεινές λίμνες, αρχαίους ναούς και τα ερείπια, πανέμορφο ηφαίστεια, καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα και ούτω καθεξής. Απλά φανταστείτε, τι μπορεί να είναι καλύτερο από το χαιρετισμό την ανατολή του ηλίου ανάμεσα σε στενούς φίλους σας στην ατμόσφαιρα της αρμονίας και της σιωπής; Σίγουρα χαιρετισμό την ανατολή του ηλίου στην κορυφή του πραγματικού ηφαίστειο! Αν ποτέ ταξιδεύουν στο Μπαλί, μας ιδιωτική οδηγοί από την Ινδονησία, (όπως Nyoman Mahayuna , για παράδειγμα), μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε κάποια πραγματικά αξέχαστες εντυπώσεις!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top