Să descoperim Indonezia cu TravelPapa Ghiduri!

De regulă, toată lumea care vine în Indonezia pentru prima dată asculta populara legenda din ghiduri locale, care este larg răspândit în întreaga insulă.

Se spune, că în urmă cu mulți ani mulți, Insula Bali a fost creat de zei exclusiv pentru nevoi proprii și doar o anumită perioadă considerabilă de timp mai târziu, au luat decizia de a face insula disponibile pentru alte persoane.
Avantajul principal al vizita Indonezia este o posibilitate frumos de a include toate principalele distracțiile turistice în "programul" tău, cum ar fi sprijinindu -se pe plajă, mergând pe unele evenimente active vizitând excursii istorice și etnologice, admirand lumea animalelor sălbatice, drumeții și așa pe. Apropo, Indonezia este considerat unul dintre cele mai bune locuri "trebuie să-vizita" pentru toți iubitorii de drumeții și de surfing.
Indonezia atrage anual mii de turisti prin sale istorice și obiective turistice culturale, diverse parcuri naționale și locuitorii din mediul lor, lacuri de munte cristaline, temple antice și ruine, vulcani superbe, apusuri de soare uimitoare și așa mai departe. Doar imagina, ce poate fi mai bine decât salut răsăritul soarelui printre prietenii apropiați, în atmosfera de armonie și liniște? salut cu siguranta rasaritul pe varful vulcanului real! Dacă vreodată vă călătoresc în Bali, noastre ghiduri de privat din Indonezia, (cum ar fi Nyoman Mahayuna , de exemplu), vă poate ajuta să găsiți unele impresii cu adevărat de neuitat!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top