Полети от САЩ към Куба!

оферти на Delta за небе маршрут между Ню Йорк, Маями, Атланта - Хавана
Delta Airlines няма да бъде забравен и ще се изпълняват редовни полети до Хавана, Куба до края на година 2016 г. Полетите ще бъдат заминаващи още тази есен 2016 от Ню Йорк JFK, летище Кенеди, Miami International и Международното летище Hartsfield Джаксън Атланта, най-натовареното летище в света.

Ню Йорк и района около него е един от най-големите кубински-американската общност в Съединените щати; Следователно, очевидно е да се предскаже огромно търсене на полет, заминаващ от Ню Йорк JFK Airport до Хавана, Международно летище Хосе Марти. Летящи пътниците могат да резервират достъпни самолетни билети вече, така че не се колебайте да посетите TravelPapa.com да намерите най-добрите полет.

Най евтини полети от Маями до Хавана , е обречен да успее, защото област Маями е известен с най-голямата популация на кубинската-американец в САЩ. Delta планира да работи с това един от най-натоварените полет на този небе маршрут.

Вицепрезидент на Delta от Латинска Америка и Карибския басейн Nicolas Ferri разказва за намерението Delta е да се опита и да събере близки и приятели чрез въвеждане на областта с тази голяма услуга и ефективно обслужване, както и да помогне на туристите да открият и да усвои тази наистина екзотична страна. Можете да резервирате туристически обиколки с travelpapa.com/guides
Операционната превозвач ще бъде Boeing 757-200 самолети за Атланта и Ню Йорк маршрути и друго въздухоплавателно средство Boeing 737-800 струи от Маями. Delta започва продажба на самолетни билети до Хавана през това лято. Въпреки това, на пътниците трябва да се има предвид, че причина за туризъм не се счита като юридическо основание да посетите.

За да пътуват до тази наистина уникална дестинация пътник може да посетите TravelPapa.com и резервирате евтини самолетни билети , базирани на частни Fares с авиокомпаниите.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top