Flyg från United States till Kuba!

Deltas erbjuder himmel väg mellan New York, Miami, Atlanta - Havanna
Delta Airlines kommer inte att hamna på efterkälken och kommer att verka reguljärflyg till Havanna, Kuba i slutet av året 2016. Flygningarna kommer att avvika så tidigt som hösten 2016 från New York-JFK Kennedy flygplats, Miami International och Hartsfield Jackson Atlanta International Airport, den mest trafikerade flygplatsen i världen.

New York och området runt det är en av de största kubanska-amerikanska samhället i USA, Därför är det självklart att förutse enorm efterfrågan på flyg som avgår från New York-JFK Airport till Havanna, José Martí International Airport. Flygande passagerare kan boka prisvärda flygbiljetter redan således inte tveka att besöka TravelPapa.com att hitta det bästa flyget.

De billiga flygresor från Miami till Havanna är dömd att lyckas eftersom Miami Området är känt för den största populationen av kubansk-amerikanska i USA. Delta planerar att använda en av de mest trafikerade flygning på denna himmel väg.

Delta Vice President för Latinamerika och Karibien Nicolas Ferri berättar om Delta avsikt är att försöka sammanföra anhöriga och vänner genom att ange område med denna stora service och effektiv service, samt hjälpa turister att upptäcka och absorbera detta verkligen exotiska land. Du kan boka turer med travelpapa.com/guides
Rörelse bärare blir Boeing 757-200 flygplan för Atlanta och New York vägar och annat flygplan Boeing 737-800 jets från Miami. Delta börjar sälja flygbiljetter till Havanna i sommar. Men passagerare måste hålla i minnet att orsaken till turismen inte betraktas som en juridisk anledning att besöka.

Att resa till denna unika destination passagerare kan besöka TravelPapa.com och boka lågprisflyg biljetter bygger på privata Fares med flygbolagen.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top