Πτήσεις από Ηνωμένες Πολιτείες προς την Κούβα!

προσφορές της Delta για τη διαδρομή ουρανό ανάμεσα στη Νέα Υόρκη, Μαϊάμι, Ατλάντα - Αβάνα
Delta Airlines δεν πρόκειται να μείνει πίσω και δεν πρόκειται να λειτουργήσει τακτική πτήση για την Αβάνα, Κούβα μέχρι το τέλος του έτους 2016. Οι πτήσεις θα αναχωρούν το συντομότερο αυτό το φθινόπωρο του 2016 από τη Νέα Υόρκη-JFK, το αεροδρόμιο Kennedy, Miami International και το Διεθνές αεροδρόμιο Hartsfield Jackson της Ατλάντα, το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στον κόσμο.

Νέα Υόρκη και την περιοχή γύρω από αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα Κούβας-αμερικανική κοινότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες? Ως εκ τούτου, είναι προφανές να προβλέψουμε τεράστια ζήτηση για πτήση που αναχωρεί από τη Νέα Υόρκη-JFK Airport στην Αβάνα, Χοσέ Μαρτί Διεθνές Αεροδρόμιο. Πετώντας επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση σε προσιτές αεροπορικά εισιτήρια ήδη, έτσι μην διστάσετε να επισκεφτείτε TravelPapa.com για να βρει το καλύτερο πτήση.

Οι φτηνές πτήσεις από Μαϊάμι προς Αβάνα είναι καταδικασμένη να πετύχει, διότι περιοχή Μαϊάμι είναι γνωστή για το μεγαλύτερο πληθυσμό της Κούβας και της Αμερικής στις ΗΠΑ. Delta σχεδιάζει να λειτουργήσει αυτό το ένα από τα πιο πολυσύχναστα πτήσης σε αυτή τη διαδρομή ουρανό.

Αντιπρόεδρος της Delta Πρόεδρος της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής Nicolas Ferri λέει για την πρόθεση της Delta είναι να προσπαθήσουμε και να φέρει σε επαφή τους συγγενείς και φίλους που εισέρχονται στο πεδίο με αυτή τη μεγάλη υπηρεσία και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, καθώς και τουρίστες βοήθεια για να ανακαλύψουν και να απορροφήσει αυτή την πραγματικά εξωτική χώρα. Μπορείτε να κάνετε κράτηση σας περιηγήσεις με travelpapa.com/guides
Ο πραγματικός θα είναι Boeing 757-200 αεροσκάφη για δρομολόγια Ατλάντα και τη Νέα Υόρκη και το άλλο αεροσκάφος Boeing 737-800 πίδακες από το Μαϊάμι. Delta ξεκινά πωλούν αεροπορικά εισιτήρια σε Αβάνα αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, επιβάτης πρέπει να έχετε κατά νου ότι ο λόγος για τον τουρισμό δεν θεωρείται ως νομικό λόγο για να επισκεφθείτε.

Για να ταξιδέψετε σε αυτό το πραγματικά μοναδικό επιβάτη προορισμού μπορεί να επισκεφθεί TravelPapa.com και να κάνετε κράτηση χαμηλού κόστους αεροπορικών εισιτηρίων με βάση Ιδιωτική Fares με τις αεροπορικές εταιρείες.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top