Zboruri din Statele Unite ale Americii către Cuba!

Ofertele Delta pe ruta cer între New York, Miami, Atlanta - Havana
Delta Airlines nu va fi lăsat în urmă și va opera zboruri regulate spre Havana, Cuba până la sfârșitul anului 2016. Zborurile vor fi cu plecare cât mai curând în această toamnă 2016 de la New York-JFK, aeroportul Kennedy, Miami Internațional și Aeroportul Hartsfield Jackson Atlanta International, cel mai aglomerat aeroport din lume.

New York și zona din jurul ei este una dintre cele mai mari comunități cubaneze-americane în Statele Unite ale Americii; Prin urmare, este evident pentru a anticipa cererea uriașă de zbor care pleacă de la New York-JFK Airport către Havana, Aeroportul internațional José Martí. Pasagerii care zboară au posibilitatea de a rezerva bilete de avion la prețuri accesibile deja, prin urmare , nu ezitați să vizitați TravelPapa.com pentru a găsi cel mai bun zbor.

Cele zboruri ieftine din Miami către Havana este sortit sa reuseasca , deoarece zona Miami este cunoscut pentru cea mai mare populatie de cubano-american în Statele Unite ale Americii. Delta intenționează să opereze acest unul dintre cele mai aglomerate zbor pe această rută cer.

Vice President Delta din America Latină și Caraibe Nicolas Ferri spune despre intentia Delta este de a încerca și să aducă împreună rudele și prietenii de a intra în câmpul cu acest mare serviciu și un serviciu eficient, precum și ajuta turiștii să descopere și să absoarbă această țară cu adevărat exotică. Puteți rezerva dvs. excursii cu travelpapa.com/guides
Purtătorul de operare va fi Boeing 757-200 de aeronave pentru rutele Atlanta și New York și o altă aeronavă Boeing 737-800 jet-uri din Miami. Delta începe să vândă bilete de avion către Havana în această vară. Cu toate acestea, pasagerul trebuie să țină cont de faptul că motivul pentru turismul nu este considerat ca fiind un motiv legal pentru a vizita.

Pentru a călători în această destinație de pasageri cu adevărat unic pot vizita TravelPapa.com și puteți rezerva biletele de avion low-cost cu funcție de tarife private cu companiile aeriene.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top