Πέντε γενικούς τύπους των ταξιδιωτών

Μια πραγματική ιδιωτική οδηγός πρέπει να είναι μια μάλλον καλός ψυχολόγος ταυτόχρονα, όπως κάθε ταξιδιώτης έχει τη δική του ατομική επιθυμίες, τις απόψεις και τις προσδοκίες για την περιοδεία που πρόκειται να επισκεφθεί του.

Με τις προτιμήσεις τους όλοι οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο μπορούν να χωριστούν σε 5 γενικές ομάδες:

  • Οι διανοούμενοι - οι περισσότερες λεπτομέρειες ομιλία σας θα έχει, τόσο το καλύτερο θα είναι. Θέλουν να μάθουν για τα πάντα: ποιος και πότε είχαν κατασκευαστεί ότι στα αξιοθέατα, γιατί, ό, τι είναι η περιοχή τόσο διάσημη για, ο οποίος είχε ζήσει εκεί και ούτω καθεξής. Θα πρέπει να αναφέρουμε όσο ημερομηνίες και τα ονόματα όσο το δυνατόν, αλλά θα πρέπει καλύτερα να είναι καλά προετοιμασμένη εκ των προτέρων, καθώς οι ταξιδιώτες σας μπορεί να ελέγξει τις πληροφορίες που παίρνουν στο διαδίκτυο ή μπορεί επίσης καλά εκπαιδευμένοι σε αυτό το θέμα.
  • Φωτογράφοι - δεν μπορεί να φανταστεί το ταξίδι, χωρίς να λάβει μια φωτογραφική μηχανή ή βίντεο σε αυτό, όπως όλα αυτά τα όμορφα τοπία, ιστορικά αξιοθέατα και αρχιτεκτονικά μνημεία πρέπει να φωτογραφηθεί! Κατά κανόνα, δεν χρειάζονται όλες αυτές τις μακροσκελείς ομιλίες και, φυσικά, δεν χρειάζονται πολλές λεπτομέρειες, το μόνο πράγμα που θα ήταν ευγνώμων για θα είναι οι μεγάλες παύσεις ανάμεσα στα αξιοθέατα για τη λήψη καλή πρωτότυπες φωτογραφίες.
  • Συλλέκτες - θέλουν να επισκεφθούν ή / και το check-in στο ως πολλά σημεία όσο είναι δυνατόν. Το πιο πιθανό, δεν θα σας ρωτήσω για την μονότονη ομιλία ή για λέγοντάς τους πολλές λεπτομέρειες, κατά κανόνα, το όνομα του αντικειμένου και μια σύντομη ενδιαφέρον γεγονός για αυτό είναι συνήθως αρκετά.
  • Λάτρεις της διασκέδασης - αυτός ο τύπος ξέρει πολλά για τα πλεονεκτήματα της γαστρονομικές περιηγήσεις , έτσι ώστε συνήθως να εξοικειωθούν με τη χώρα, με τη βοήθεια της τοπικής κουζίνας, παραδοσιακά ποτά, ορισμένες τοπικές γαστρονομικές συνήθειες και ούτω καθεξής. Έτσι, αν τους δείξουμε μερικές καλές ή ακόμη και μοναδικά τοπικά μπαρ και εστιατόρια - θα κατακτήσει τις καρδιές τους.
  • "Εραστές Ατμόσφαιρα" - αυτό το είδος των ταξιδιωτών είναι λαχτάρα, όχι μόνο για να επισκεφθείτε τα αξιοθέατα, αλλά και να εμπνευστείτε από την ατμόσφαιρα της αρχαιότητας, για να αισθανθεί εκείνα εποχής και ούτω καθεξής. Συνήθως εκτιμούν επισκεφθείτε τα παλιά ερείπια, κάστρα με φαντάσματα, ανατολίτικα αγορές ή προγονική αρχοντικά. Ξεχάστε βαρετό γεγονότα - θα ήταν μεγάλη για να προετοιμάσει κάποια θρύλους, μυστηριώδεις ιστορίες και συγκινητικό μυθιστόρημα για αυτήν την ομάδα.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top