Vijf algemene type reiziger

Een echte privé-gids heeft een vrij goede psycholoog tegelijk zijn, aangezien elke reiziger heeft zijn eigen individuele wensen, meningen en verwachtingen over de tour ze gaan bezoeken.

Door hun voorkeuren alle reizigers van over de hele wereld kunnen worden verdeeld in 5 algemene groepen:

  • Intellectuelen - de meer details uw toespraak zal hebben, des te beter het zal zijn. Ze willen leren over alles: wie en wanneer was dat sightseeing, gebouwd waarom, wat is dat gebied zo beroemd om is, die daar woonden en ga zo maar door. Je moet zoveel data en namen te noemen als mogelijk, maar je moet beter goed voorbereid op voorhand, als uw reizigers de informatie die ze online krijgen of kan ook goed worden opgeleid in dat onderwerp kunnen controleren.
  • Fotografen - ze kunnen niet de reis voorstellen zonder het nemen van een foto of video camera op het, zoals al die prachtige landschappen, historische bezienswaardigheden en architectonische monumenten hebben om gefotografeerd te worden! In de regel, hoeven ze niet al die lange toespraken en, natuurlijk, niet veel details nodig hebt, het enige wat ze dankbaar zou zijn zal zijn voor de lange pauzes tussen de bezienswaardigheden voor het nemen van goede originele foto's.
  • Verzamelaars - ze willen bezoeken en / of de check-in op zo veel plaatsen als het mogelijk is. Waarschijnlijk zullen zij u niet vragen om de monotone spraak of voor hen te vertellen veel details, in de regel, de naam van het object en een korte interessant feit over het is meestal genoeg.
  • Fijnproevers - dit type weet veel over de voordelen van gastronomische tours , zodat ze meestal om kennis te maken met het land met de hulp van de lokale keuken, traditionele dranken, een aantal lokale culinaire gewoonten en ga zo maar door. Dus als je ze weinig goed of zelfs unieke lokale bars en restaurants laten zien - u zult hun hart te veroveren.
  • "Atmosphere liefhebbers" - dit soort reizigers verlangen niet alleen naar de bezienswaardigheden te bezoeken, maar ook om te laten inspireren door de sfeer van de oude tijden, tot die tijd en ga zo maar door te voelen. Ze hebben meestal waarderen bezoek aan de oude ruïnes, kastelen met spoken, oosterse markten of voorouderlijke herenhuizen. Vergeet saaie feiten - het zou geweldig zijn om sommige legenden, mysterieuze verhalen en ontroerende romans voor te bereiden op deze groep.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top