Cinci tipuri generale de călători

Un ghid privat real, trebuie să fie un psiholog destul de bun, în același timp, ca și fiecare călător are propriile sale dorințele individuale, opiniile și așteptările cu privire la tur se vor vizita.

După preferințele lor , toți călătorii din întreaga lume pot fi împărțite în 5 grupe generale:

  • Intelectuali - cat mai multe detalii discursul dumneavoastră va avea, cu atât mai bine va fi. Ei doresc să învețe despre tot: cine și când a construit acel obiectiv turistic, de ce, ce este acea zona atat de faimos, pe care l-au trăit acolo și așa mai departe. Ar trebui să menționeze date și nume de cât de mult posibil, dar ar trebui să fie mai bine bine pregătiți, pentru călătorii de dvs. pot verifica informațiile pe care le obțineți on-line sau pot fi, de asemenea, bine educat în acest subiect.
  • Fotografi - ei nu își pot imagina călătoria fără a lua o camera foto sau video pe ea, ca toate acele peisaje frumoase, istorice obiective turistice și monumente de arhitectură trebuie să fie fotografiat! Ca o regulă, ei nu au nevoie de toate aceste discursuri lungi și, desigur, nu au nevoie de o mulțime de detalii, singurul lucru pe care le-ar fi recunoscător pentru vor fi pauzele lungi dintre obiectivele turistice pentru a face fotografii bune originale.
  • Colecționari - pe care doresc să viziteze și / sau check-in la fel de multe locuri cât este posibil. Cel mai probabil, ei nu vă va cere discursul monoton sau pentru a le spune o mulțime de detalii, de regulă, numele obiectului și un fapt interesant scurt cu privire la aceasta este suficient de obicei.
  • Gurmanzi - acest tip stie foarte multe despre avantajele gastronomice excursii , astfel încât , de obicei , ei se familiariza cu țara , cu ajutorul bucătăriei locale, băuturi tradiționale, unele obiceiuri culinare locale și așa mai departe. Așa că, dacă le arătați câteva baruri și restaurante locale bune sau chiar unice - vă va cuceri inimile lor.
  • "Iubitorii Atmosfera" - acest tip de călători sunt dor nu numai pentru a vizita obiectivele turistice, dar , de asemenea , pentru a obține inspirat de atmosfera din cele mai vechi timpuri, ca să se simtă acele epoci și așa mai departe. Ei apreciază, de obicei, de a vizita ruinele vechi, castele cu fantome, piețe orientale sau conace ancestrale. Uita despre fapte plictisitoare - ar fi mare pentru a pregăti unele legende, povești misterioase și romane pentru atingerea acestui grup.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top