Евтини самолетни билети и безжичен интернет на борда.

Резервиран билети онлайн и ще имате интернет дори на борда.

Това е ерата на технологиите, и хората вървят ръка за ръка с най-иновативните технологии. Ако до сега, когато хората са пътували със самолет, бяха помолени да гасят напълно мобилен, но сега сме в състояние за достъп до безжичен интернет дори да е на борда на въздухоплавателното средство .

Можете да пътувате с travelpapa.com като част от безжичен интернет на борда. И авиокомпании , които предлагат такива възможности е Lufthansa , Aeroflot , Delta Airlines , Emirates , Finnair и др.

Lufthansa се счита за първата авиокомпания в света, за да инсталирате безжичен интернет на борда на самолетите. Пътниците могат да получат достъп до Интернет с помощта на мобилни телефони или преносими компютри.

Ако до сега хората са ограничени Интернет достъп на борда на самолет, или приблизително толкова сега нещата се промениха и всеки може да получите достъп до интернет, независимо от това необходимост, дори да гледате филми, или да използвате по-сложни програми.

Travelpapa COM предлага най-евтините билети , и вие ще имате някои от най-интересните полет, вие няма да имате време да се отегчиш ..

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Cristina Surdu

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top