Billiga flygbiljetter och trådlöst internet ombord.

Reserverade biljetter online och du kommer att ha internet även ombord.

Detta är en ålder av teknik, och folk går hand i hand med de mest innovativa teknik. Om förrän nu, när människor reste med flyg, ombads att släcka helt mobil, men nu har tillgång till trådlöst internet även vara på ombord på ett flygplan .

Du kan resa med travelpapa.com har en del av trådlöst internet ombord. Och flygbolag som erbjuder sådana möjligheter är Lufthansa , Aeroflot , Delta Airlines , Emirates , Finnair och mer.

Lufthansa anses det första flygbolaget i världen att installera trådlöst internet ombord på deras luftfartyg. Passagerare kan ansluta till Internet med mobiltelefoner eller bärbara datorer.

Om hittills människor hade begränsad tillgång till Internet på ett flygplan, eller däromkring nu saker och ting förändrats och alla kan få tillgång till Internet, oavsett nödvändighet, kan även titta på film, eller använda mer sofistikerade program.

Travel com erbjuder de billigaste biljetterna , och du har några av de mest intressanta flygningen kommer du inte har tid att bli uttråkad ..

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Cristina Surdu

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top