Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και ασύρματη σύνδεση στο internet επί του σκάφους.

Διατηρούνται τα εισιτήρια on-line και θα έχετε στο διαδίκτυο, ακόμη και επί του σκάφους.

Αυτή είναι η εποχή της τεχνολογίας, και οι άνθρωποι πηγαίνουν χέρι-χέρι με τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες. Αν μέχρι τώρα, όταν οι άνθρωποι ταξίδευαν με αεροπλάνο, κλήθηκαν να σβήσουν εντελώς το κινητό, αλλά τώρα είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε ασύρματο internet, ακόμη και να είναι σε αεροσκάφος .

Μπορείτε να ταξιδέψετε με travelpapa.com έχει μέρος του ασύρματου internet στο πλοίο. Και οι αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν αυτές τις δυνατότητες είναι η Lufthansa , η Aeroflot , η Delta Airlines , Emirates , Finnair και περισσότερο.

Lufthansa θεωρείται η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο για να εγκαταστήσετε το ασύρματο internet στα αεροσκάφη της. Οι επιβάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Internet χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα ή φορητούς υπολογιστές.

Αν μέχρι τώρα οι άνθρωποι είχαν περιορισμένη πρόσβαση στο Internet σε ένα αεροπλάνο, ή εκεί τώρα τα πράγματα άλλαξαν και ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση στο Internet, ανεξάρτητα από την ανάγκη, μπορεί ακόμη και να παρακολουθήσετε ταινίες, ή να χρησιμοποιούν πιο εξελιγμένα προγράμματα.

Travelpapa com προσφέρει τα φθηνότερα εισιτήρια , και θα έχετε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα πτήση, δεν θα έχετε χρόνο να βαρεθείτε ..

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Cristina Surdu

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top