Bilete de avion Carte pentru destinații multiple de zbor!

Introducere în indoneziană prim al companiei aeriene, Garuda Indonezia Airlines

Forma 20 iunie lea, 2016 Garuda Indonezia Airlines a început să accepte MasterCard și Visa ca formă de plată prin intermediul Airlines Reporting Corporation (ARC).

Garuda Indonezia este un transportator național al Indoneziei, reprezentantul său mândru oficial. Compania aeriana este cunoscut pentru serviciile sale de bună calitate-preț, ceea ce înseamnă bilete de avion ieftine de avion pentru zboruri interne , cât și destinații de zbor internaționale. Principalele baze ale companiei aeriene sunt Aeroportul Internațional Soekarno-Hatta (CGK) care deservesc capitala Jakarta Airport Indonezia și Ngurah Rai International (DPS), situat în sudul Bali.

Garuda Indonesia ruleaza mai mult de 32 de zboruri interne și 17 zboruri internaționale , cu flota sa de 89 de avioane. Este prima companie aeriană indoneziană să se alăture Alianței SkyTeam.

Mai mult decât atât, Garuda Indonesia planifică o extindere internațională, prin investiții în strategia sa de cursă lungă. Compania aeriană consideră că, prin lansarea și menținerea rutelor de zbor pe distanțe lungi profil internațional Garuda va îmbunătăți și Jakarta hub-ul se va stabili ca un punct major de tranzit internațional.

Simțiți - vă liber și a rezerva un bilet de avion ieftin cu Garuda Indonesia către destinații interne sau internaționale pe TravelPapa.com!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top