Reser till Makedonien

Alla vet om de mest populära turistmålen, men hur är det mest ... ovanliga?

Nästan hela territorium republiken Makedonien är täckt med många gamla och medeltida historiska sightseeings och särdrag i landet är den vackra naturen, som behandlas med omsorg och vad som gör landet anses vara en av de bästa europeiska centra för alla sportälskare - vandring, bergsklättring, forsränning, fiske och så vidare. På grund av alla dessa saker, börjar Makedonien få en ganska populärt turistmål bland resenärer från hela världen.
Även om det är mycket lätt att nå landet och det anses vara en ganska utvecklat en, Makedonien numera anses vara en av de mest outforskade länder i Europa med alla sina vackra berg, mystiska ruiner, små gamla byar, hisnande vyer och så vidare .
De viktigaste sightseeings i landet representeras av sitt historiska arv, som inkluderar flera gamla kloster, kyrkor och fästningar spridda över hela landet. Andra populära turistmålen i Makedonien är välkända Ohrid Lake, Mavrovo National Park, nationalparken Galichitsa, Vodno Mountain och dess Millenium Cross, många pittoreska makedonska byar och så vidare.
Varje år massor av intressanta händelser och underhållning hålls i städerna i landet, bland annat Sommarfestivalen i Ohrid, The International Jazz Fesrival, som hölls i Skopje, som är förresten huvudstad i landet och så vidare.
Travel guider har många privata guider som alltid är redo att hjälpa dig att upptäcka den vackra platser och hitta några spännande utsikt över republiken Makedonien. Zoran Stavrevski och många andra makedoniska guider är redo att dela bästa minnen och erfarenheter av detta unika land med dig.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top