Reizen naar Macedonië

Iedereen weet van de meest populaire toeristische bestemmingen, maar hoe zit het met de meest ... ongebruikelijke?

Bijna het hele grondgebied van de Republiek Macedonië is bedekt met tal van oude en middeleeuwse historische bezienswaardigheden en de bijzonderheid van het land is de prachtige natuur, die wordt behandeld met zorg en wat maakt het land worden beschouwd als een van de beste Europese centra voor alle de sportliefhebbers - wandelen, bergbeklimmen, raften, vissen en ga zo maar door. Als gevolg van al deze dingen, Macedonië begint het krijgen van een vrij populaire toeristische bestemming onder de reizigers van over de hele wereld.
Ook al is het heel gemakkelijk om het land te bereiken en het wordt beschouwd als een zeer ontwikkeld is, Macedonië tegenwoordig wordt beschouwd als een van de meest onontdekte landen van Europa met al haar prachtige bergen, geheimzinnige ruïnes, kleine oude dorpjes, adembenemende uitzichten en ga zo maar door .
De belangrijkste bezienswaardigheden van het land wordt vertegenwoordigd door zijn historisch erfgoed, die meerdere oude kloosters, kerken en forten verspreid over het hele land omvat. Andere populaire toeristische bestemmingen in Macedonië zijn de welbekende meer van Ohrid, Mavrovo Nationaal Park, het Nationaal Park van Galichitsa, Vodno Mountain en de Millenium Cross, talrijke pittoreske Macedonische dorpen en ga zo maar door.
Elk jaar worden tal van interessante evenementen en amusement worden gehouden in de steden van het land, met inbegrip van de Summer Festival in Ohrid, The International Jazz Fesrival, gehouden in Skopje, die door de manier waarop de hoofdstad van het land en ga zo maar door.
TravelPapa Guides hebben veel particuliere gidsen die altijd klaar om te helpen ontdek je de prachtige plaatsen en u een aantal spannende uitzicht op Republiek Macedonië. Zoran Stavrevski en vele andere Macedonische gidsen staan ​​klaar om de beste herinneringen en ervaringen van dit uniek land met u delen.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top