Călătorie în Macedonia

Toată lumea știe despre cele mai populare destinații turistice, dar ceea ce despre cele mai ... cele neobișnuite?

Aproape întregul teritoriu al Republicii Macedonia este acoperit cu numeroase obiective turistice istorice antice și medievale și caracteristica specială a țării este natura superba, care este tratat cu grijă și ceea ce face ca țara să fie considerat unul dintre cele mai bune centre europene pentru toți iubitorii de sport - drumetii, alpinism, rafting, pescuit și așa mai departe. Din cauza tuturor acestor lucruri, Macedonia incepe sa ia o destul de populară destinație turistică printre călătorii din întreaga lume.
Chiar dacă este foarte ușor să ajungă în țară și este considerat un destul de dezvoltată, Macedonia în zilele noastre este considerată una dintre țările cele mai neexplorate ale Europei, cu toți munții sale superbe, ruine misterioase, sate mici vechi, vederi la respirație și așa mai departe .
Principalele ale țării obiectivele turistice sunt reprezentate de patrimoniul său istoric, care include mai multe vechi manastiri, biserici și cetăți răspândite în toată țara. Alte destinații turistice populare din Macedonia sunt bine-cunoscute Lacul Ohrid, Parcul Național Mavrovo, Parcul National Galichitsa, Muntele Vodno și Millenium Cross, numeroase satele sale pitoresti macedonene și așa mai departe.
În fiecare an, o mulțime de evenimente interesante și de divertisment sunt organizate în orașele țării, inclusiv Festivalul de Vară de la Ohrid, The Jazz Fesrival International, a avut loc la Skopje, care este de modul în care capitala țării și așa mai departe.
TravelPapa Ghiduri au multe ghiduri private care sunt întotdeauna gata să vă ajute să descoperiți superbe locuri și găsi unele puncte de vedere uimitoare ale Republicii Macedonia. Zoran Stavrevski și multe alte ghiduri de macedoneni sunt gata să împărtășească cele mai bune amintiri și experiențe ale acestei țări unice cu tine.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top