5 стъпки за водач, за да създадете нов маршрут

След като сте задали темата на вашата обиколка, избран цена и подготвени речта си - че е време да планирате маршрута си. Тъй като всеки знае - представяне е най-важната част от вашата екскурзия и без това си турне ще бъде само един прост лекция. Така че това, което трябва да направите, за да планират новия си перфектен маршрут?
  • Посочете в списъка на обектите - в зависимост от темата на вашата обиколка трябва да изберете най-уникален и интересен за вашите пътнически забележителности, включително и историческите обекти, мостове, кули, архитектурни обекти, музеи, галерии, изложби, художествени паметници, археологически и природни забележителности и така нататък.
  • Изберете най-значимите места - ние Обзалагам има десетки хладни места във вашия град, които искате да покажете на вашите гости от чужбина, но като си турне, има срок, че не е необходимо да се покаже на всички от тях. Около 10-12 различни места на интереси са съвсем достатъчни за едно пътуване на 2-3 часа. При избора, да разчита на своята уникалност, популярност, изразителност и информативна стойност.
  • Планирайте реда - се опита да вземе под внимание най-удобните начини за достигане до забележителностите, най-добрите платформи за наблюдение на красивите гледки и се опитват да избегнат обикалят около като туристи обичат пресни впечатления от новите видян места.
  • Проверете маршрута - преди да предложите вашите пътници новия маршрут - отидете и да го проверите сами: опознаването улици и площади, състояние паркинг е, местоположение пешеходната зона и така нататък. Уверете се, че има свободен достъп до всички забележителностите, които планирате да посетите и да се очертае най-удобните места за туристите да останат, по време на речта си.
  • Следвайте времето - печели време и се уверете, че вашият нов маршрут управлява по продължителност планираната си екскурзия на. Не забравяйте, че сте си турне, има срок и не трябва да се запази вашите туристи дълго, отколкото бе обещано.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top