5 lépésben egy útmutató, hogy hozzon létre egy új útvonal

Miután megadta a témája a túra, a kiválasztott ár és elő a beszéd - itt az ideje, hogy tervezze meg az útvonalat. Mert mindenki tudja - előadás a legfontosabb része a kirándulás, és anélkül, hogy ez a túra lesz csak egy egyszerű előadást. Tehát mit kell tennie, hogy tervezze meg az új ideális útvonalat?
  • Adja meg az objektumok listáját - szerint a témája a túra akkor válassza ki a leginkább egyedi és érdekes a utazók városlátogatások, beleértve a történelmi tárgyak, hidak, tornyok, építészeti objektumok, múzeumok, galériák, kiállítások, művészeti emlékek, régészeti és természeti látnivalók és így tovább.
  • Válassza a legjelentősebb helyeken - Fogadjunk több tucat hűvös helyen a városban, amit szeretnék megmutatni, hogy a külföldi vendégek, de a túra van egy határidő, hogy nem szükséges, hogy mindegyik fog megjelenni. Körülbelül 10-12 különböző látványosságait is elég egy 2-3 óra utazás. Míg a választás, támaszkodnak a egyediségét, népszerűsége, kifejezőkészség és információs értéke.
  • Tervezze meg a sorrendben - próbálja figyelembe venni a legkényelmesebb módja, hogy elérjük a városlátogatások, a legjobb megfigyelési platformok a gyönyörű kilátást, és próbálja elkerülni köröznek az utazók szeretik a friss benyomások az újonnan látott helyeken.
  • Ellenőrizze az útvonal - felajánlása előtt az utasok az új útvonal - menj, és nézd meg magad: felfedezni utcákon és tereken, parkoló állapota, a sétálóutcától helyét, és így tovább. Győződjön meg arról, hogy van egy szabad hozzáférést biztosít az összes városlátogatások, hogy azt tervezi, hogy látogassa meg, és felvázolja a legkényelmesebb hely a turisták számára, hogy felfüggeszti a beszédébe.
  • Kövesse az időzítés - méri az időt, és győződjön meg arról, hogy az új útvonal kezeli a tervezett kirándulás időtartama alatt. Ne felejtse el, hogy a túra egy határidőt, és ne tartsa a turisták hosszabb, mint amennyit ígértek.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top