5 steg för en guide för att skapa en ny rutt

När du har angett temat för din tur, vald pris och förberett tal - det är dags att planera din rutt. För som alla vet - presentation är den viktigaste delen av din utflykt och utan det din tur att vara bara en enkel föreläsning. Så vad ska du göra för att planera nya perfekta resan?
  • Ange listan över objekt - enligt temat för din tur bör du välja den mest unika och intressanta för dina resenärer sightseeings, inklusive historiska föremål, broar, torn, arkitektoniska objekt, museer, gallerier, utställningar, konst monument, arkeologiska och naturliga sevärdheter och så vidare.
  • Välj de viktigaste platserna - vi slår vad om det finns massor av coola platser i din stad som du vill visa för dina utländska gäster, men som din tur har en tidsgräns, är det inte nödvändigt att visa dem alla. Cirka 10-12 olika platser av intresse är helt tillräckligt för en 2-3 timmar resa. När du väljer, förlitar sig på deras unika, popularitet, uttrycksfullhet och informationsvärde.
  • Planera order - försök att ta hänsyn till de enklaste sätten att nå sightseeings, de bästa observations plattformar för de vackra vyerna och försöka undvika cirklar runt som resenärer älskar färska intryck av de nya sett platser.
  • Kontrollera sträckan - innan erbjuda dina resenärer den nya rutten - gå och kolla upp det själv: utforska gator och torg, parkering tillstånd, gågator plats och så vidare. Se till att det finns en fri tillgång till alla sightseeings som du planerar att besöka och redogöra för de mest bekväma platser för turister att bo på under ditt tal.
  • Följ timing - hålla tid och se till att din nya rutten hanterar i din planerade utflykt varaktighet. Glöm inte att du är din tur har en tidsgräns och du bör inte hålla turister längre än de utlovade.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top