5 stappen voor een gids voor een nieuwe route te creëren

Nadat u het thema van uw tour, geselecteerd prijs hebt opgegeven en bereid uw toespraak - het is tijd om uw route te plannen. Want zoals iedereen weet - presentatie is het belangrijkste onderdeel van uw excursie en zonder het zal uw tour gewoon een simpele lezing zijn. Dus wat moet je doen om je nieuwe perfecte route te plannen?
  • Geef de lijst van de objecten - in overeenstemming met het thema van uw reis moet u de meest unieke en interessant voor uw reizigers bezienswaardigheden, waaronder historische objecten, bruggen, torens, architectonische objecten, musea, galerieën, tentoonstellingen, kunst monumenten, archeologische en natuurlijke selecteer bezienswaardigheden en ga zo maar door.
  • Kies de meest belangrijke plaatsen - we wed dat er zijn tientallen leuke plekken in uw stad die u wilt laten zien aan je buitenlandse gasten, maar als uw tour heeft een tijdslimiet, is het niet nodig om ze allemaal te zien. Ongeveer 10-12 verschillende plaatsen in de buurt zijn genoeg voor een 2-3 uur durende trip. Hoewel de keuze, vertrouwen op hun uniciteit, populariteit, expressiviteit en informatieve waarde.
  • Plan de volgorde - proberen rekening te houden met de meest handige manieren om de bezienswaardigheden, de beste observatie platforms voor het prachtige uitzicht te bereiken en proberen te voorkomen dat cirkelt rond als reizigers houden van fresh indrukken van de nieuw gezien plaatsen.
  • Controleer de route - voor het aanbieden van uw reizigers de nieuwe route - ga en check het zelf: straten en pleinen, parkeerplaatsen conditie, locatie voetgangersgebied en zo verder te verkennen. Zorg ervoor, dat er een vrije toegang tot alle bezienswaardigheden die u van plan bent om te bezoeken en een overzicht van de meest comfortabele plaatsen voor toeristen om te verblijven tijdens uw toespraak.
  • Volg de timing - houd tijd en zorg ervoor dat uw nieuwe route beheert duur van uw geplande excursie's. Vergeet niet dat je bent uw tocht heeft een tijdslimiet en je moet niet houden uw toeristen langer dan ze waren beloofd.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top