5 pasi pentru un ghid pentru a crea un nou traseu

Dupa ce ati specificat tema de tur, prețul selectat și a pregătit discursul dumneavoastră - este timpul pentru a planifica traseul. Pentru că așa cum toată lumea știe - prezentare este cea mai importantă parte a excursie si fara tur va fi doar o simplă prelegere. Deci, ce trebuie să faci pentru a planifica noul traseu perfect?
  • Se specifică lista obiectelor - în funcție de tema dvs. tur ar trebui să selectați cel mai unic și interesant pentru călători obiective turistice dvs., inclusiv obiecte istorice, poduri, turnuri, obiecte de arhitectura, muzee, galerii, expoziții, monumente de arta, arheologice și naturale obiective turistice și așa mai departe.
  • Alege cele mai importante locuri - am pariu că sunt zeci de locuri se răcească în orașul pe care doriți să le arate invitatilor straini, dar ca tur are o limită de timp, nu este necesar să se arate toate. 10-12 locuri diferite de interes sunt destul de suficient pentru o excursie de 2-3 ore. În timp ce alegerea, se bazează pe unicitatea lor, popularitate, expresivitate și valoare informativă.
  • Planificați -vă ordinul - încerca să ia în considerare cele mai convenabile modalități de a ajunge la cele mai bune, obiectivele turistice , platforme de observare pentru vederi frumoase și să încerce să evite în jurul valorii de circling pentru călătorii iubesc impresiile proaspete ale locurilor nou văzute.
  • Se verifică ruta - înainte de a oferi călătorilor dvs. noua ruta - du - te si verifica - l singur: explorați străzile și în piețe, starea de parcare, locația zona pietonală și așa mai departe. Asigurați-vă că, că există un acces liber la toate obiectivele turistice pe care intenționează să viziteze și să contureze locurile cele mai confortabile pentru ca turiștii să rămână în timpul discursului tău.
  • Urmați calendarul - să păstreze timp și asigurați - vă că noul traseu gestionează în durata de excursie planificată a lui. Nu uita ca esti tur are o limită de timp și nu trebuie să țină turiștii mai mult timp decât au fost promise.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top