Non-stop járatok London az USA!

Jó hír az utasok, akik utaznak Londonból San Francisco / Los Angeles, és fordítva.

Jó hír a repülés az utasok, akik repülnek Londonból San Francisco / Los Angeles, és fordítva. Ha repül a United Airlines , mint boldog leszel, hogy megtalálja, hogy a légitársaság fogja biztosítani a második napi járat az úti cél.

A járatok London és San Francisco és visszatérő járat San Francisco London kezdi szállítására utasaikat október 30., 2016. A második napi járat a Heathrow San Francisco indul 11.40 naponta, és megérkeznek 15:40 ugyanazon nap. Az indulás San Francisco lesz 16:15, leszállás 09:40 másnap London Heathrow.

United Airlines nyújt Boeing 787-8 Dreamliner repülőgép erre a járatra. A sík a 219 ülőhely a fedélzeten, 36 közülük síkágyas a business osztályon és 183 a turista osztály, ahol 70 ülőhely Economy Plus üléseket, lábtér és a személyes tér.

Egy másik új járat, amely a United Airlines Bemutatjuk egy non-stop közvetlen járatot London és Los Angeles , akkor megy a nyáron 2017, így az utasok képes lesz nálunk repülőjegyet az új napi flight.This járat indul meg a 11:40 naponta, leszállás Los Angeles 05:20 ugyanazon a napon. Az indulás visszatérő járat lesz 15:10, megérkezett a londoni Heathrow 09:40 másnap.

United Airlines nyújt Boeing 787-9 Dreamliner repülőgép erre a járatra. A repülőgép 252 ülőhely a fedélzeten, 48 közülük lapos ágy Business osztály és 204 turista osztályú, ahol 88 férőhelyes lesz Economy Plus ülőhely.

Az utasok élvezik ezeket kényelmes útvonalak által könyvet repülőjegyek online on TravelPapa.com

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top