Non-stop vluchten van Londen naar de VS!

Goed nieuws voor passagiers die van Londen te reizen naar San Francisco / Los Angeles en vice versa.

Goed nieuws voor de vlucht passagiers die vliegen van Londen naar San Francisco / Los Angeles en vice versa. Als je vliegt met United Airlines dan zul je blij zijn om te vinden dat de luchtvaartmaatschappij bedrijf gaat een tweede dagelijkse vluchten naar deze bestemmingen bieden.

De vluchten van Londen naar San Francisco en de retourvlucht van San Francisco naar Londen zal beginnen met het transporteren van hun passagiers 30 oktober, 2016. De tweede dagelijkse vlucht van Heathrow naar San Francisco zal dagelijks vertrekken om 11:40, en komen op 15:40 dezelfde dag. Het vertrek uit San Francisco zal zijn om 16:15, de landing op 09:40 de volgende dag in Londen Heathrow.

United Airlines zijn het verstrekken van Boeing 787-8 Dreamliner vliegtuig voor deze vlucht. Het vliegtuig heeft 219 zitplaatsen aan boord, 36 van hen zijn flat-bed in Business Class en 183 in Economy class, waar de 70 zetels zijn Economy Plus stoelen met meer beenruimte en persoonlijke ruimte.

Een andere nieuwe vlucht die United Airlines zijn de invoering van een non-stop directe vlucht van Londen naar Los Angeles , zal het gaan in de zomer van 2017, waardoor de passagiers in staat zal zijn om vliegtickets te boeken voor deze nieuwe dagelijkse flight.This vlucht vertrekt om bij te zijn 11:40 dagelijks, de landing in Los Angeles bij 5:20 dezelfde dag. Het vertrek voor de terugreis zal zijn om 15:10, aankomst in Londen Heathrow 09:40 de volgende dag.

United Airlines zijn het verstrekken van Boeing 787-9 Dreamliner vliegtuig voor deze vlucht. Het vliegtuig heeft 252 zitplaatsen aan boord, 48 van hen zijn plat-bedden in Business Class en 204 in Economy class, waar de 88 zetels zal zijn Economy Plus zitplaatsen.

Passagiers kunnen genieten van deze handige routes door boek vliegtickets online op TravelPapa.com

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top