Non-stop zboruri din Londra către Statele Unite ale Americii!

O veste bună pentru pasagerii care călătoresc din Londra, la San Francisco / Los Angeles, și vice-versa.

O veste bună pentru pasagerii de zbor care zboară din Londra spre San Francisco / Los Angeles, și vice-versa. În cazul în care sunteți de zbor cu United Airlines decât vă va fi fericit pentru a găsi că compania aeriana va oferi oa doua zboruri zilnice pentru aceste destinații.

Cele zboruri de la Londra către San Francisco și zborul retur din San Francisco spre Londra vor începe transportul de pasageri lor la 30 octombrie 2016. Al doilea zbor zilnic de la Heathrow la San Francisco se va abate de la 11:40 de zi cu zi, și să ajungă la 15:40 la fel zi. Plecare din San Francisco, va fi la 16:15, aterizare la 09:40 a doua zi de la Londra Heathrow.

United Airlines furnizează aeronave Boeing 787-8 Dreamliner pentru acest zbor. Avionul are 219 de locuri la bord, 36 dintre acestea sunt plat pat în clasa business și 183 sunt în clasa economic, în cazul în care 70 de locuri sunt locuri Economy Plus, cu mai mult spațiu pentru picioare și spațiu personal.

Un alt nou zbor care United Airlines sunt introducerea este un non-stop directe zbor de la Londra la Los Angeles , va fi merge în vara anului 2017, astfel , pasagerii vor putea rezerva bilete de avion pentru acest nou zbor flight.This de zi cu zi se va abate de la la 11:40 de zi cu zi, de aterizare în Los Angeles, la 05:20, în aceeași zi. Plecarea pentru zborul de retur va fi la 15:10, sosire la Londra Heathrow la 09:40 în ziua următoare.

United Airlines furnizează aeronave Boeing 787-9 Dreamliner pentru acest zbor. Avionul are 252 de locuri la bord, 48 dintre ele sunt plate paturi din clasa Business si 204 la clasa economic, în cazul în care 88 de locuri vor fi locuri Economy Plus.

Pasagerii se pot bucura de aceste rute de zbor convenabil prin rezerva bilete de avion on - line pe TravelPapa.com

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top