Fedezze Marrakech TravelPapa útmutatók!

Kombinált egzotikus hangulatát afrikai és arab hagyományok tökéletes strandok, a végtelen Szahara, élénk piacok és ízletes ételeket az első dolog, hogy jön szóba miután megemlíti a csodálatos ország, Marokkó.

Napjainkban a turizmus tartják az egyik legfontosabb ágazat a marokkói gazdaság, amelyet általában középpontjában az ország part, a történelem és a kultúra területén, beleértve az ősi városok az országban. Van egy csomó különböző városlátogatások a marokkói , hogy mindenki képes lesz megtalálni a dal a maga számára. Az egyik fő turisztikai célpontja az ország Marrakech - az ősi város, tele látnivalói: énekesek, táncosok, kígyóbűvölők, különböző művészek, kereskedők és így tovább. És ne feledkezzünk meg több múzeumok, feltétlenül izgalmas vásárlási és a szörfözés, ami meglehetősen népszerű egyes területeken az ország. Ha azt szeretné, hogy a marokkói kaland, hogy jól megtervezett, egyedi és különleges, az egyik marokkói útmutatók, Amar Taou , akkor biztosan megmutatja néhány teljesen egyedülálló hely, akkor csak menj a TravelPapa útmutatók és kérje.


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top