Foglaljon olcsó repülőjegyet USA-ban!

TAP Portugal és az amerikai olcsó Delta immár code-share járatokkal.

TAP és az amerikai cég Delta jelenleg részt vesznek a code-share megállapodás részeként a kereskedelmi partnerség a két légitársaság. Ez az elrendezés meglehetősen kényelmes repülési lehetőségeket a különböző repülési pontok az Egyesült Államokban, mely az ügyfelek nagyon jó kapcsolatokat JetBlues eredete járat indul New York JFK , és onnan Boston BOS.

Köszönhetően ez az elrendezés, TAP Portugal már hozzá a kódszámot Delta induló járatok New York JFK vagy a Boston BOS egy nagy különböző repülési pontok az USA-ban - ez lesz a 34 célállomásaira összesen - beleértve járatai Richmond Tampa , repülőjegyek San Juan , járat Savannah , valamint járat célállomása, illetve onnan New Orleans, Detroit, Orlando, Las Vegas, az utasok most lehetőséget foglalnak repülőjegyet Chicago , repül Washington, Los Angeles, látogasson San Francisco és több.

Továbbá, hogy a repülési célpontok Newark és Miami, ahol a légitársaság már egy járat, TAP Portugal bővítette útvonalak június 11-én a Boston, ezért most az utasok könyv olcsó repülőjegy a USA , Lisszabontól Boston, vagy fly olcsó formában Lisszabon New York. Ezek a 2 új útvonalak a fent említett fogja elvégezni az új Airbus A330 repülőgép, ennek eredményeként emelkedik harminc összege heti utazások TAP közötti járatok Portugália és az Egyesült Államokban .

Az utasok is megtalálják előnyökkel code-share megállapodás a két légitársaság, mert a Delta kiemelkedő fedélzetén szolgáltatást. A légitársaság büszke arra, hogy szolgáltatás, amely díjat nyert, hogy a leginkább lábtér turistaosztályon; "Fly-Fi '' a nagy sebességű szélessávú internet a levegőben; korlátlan italok és rágcsálnivalók; Élő TV és a rádió csatornákat.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top