Boek goedkope vliegtickets naar de VS!

TAP Portugal en Amerikaanse low-cost JETBLUE zijn nu het aanbieden van code-share vluchten.

TAP en het Amerikaanse JetBlue worden nu bezig met een code-share overeenkomst als een onderdeel van een commercieel partnerschap tussen de twee maatschappijen. Deze regeling biedt plaats vluchttijden van mogelijkheden om veel verschillende vlucht punten in de Verenigde Staten, het aanbieden van klanten zeer goede verbindingen van JetBlues De oorsprong van de vlucht af te wijken van New York JFK , en vertrekken van Boston BOS.

Als gevolg van deze regeling, TAP Portugal kan nu zijn codenummer toe te voegen aan JetBlue vluchten die vertrekken vanuit New York JFK of van Boston BOS om een grote verscheidenheid van de vlucht punten in de Verenigde Staten - het zal zijn 34 vluchtbestemmingen in totaal - met vluchten naar Richmond en Tampa , vluchten naar San Juan , vlucht naar Savannah , evenals vlucht bestemming van en naar New Orleans, Detroit, Orlando, Las Vegas, de passagiers hebben nu de kans om vliegtickets naar Chicago te boeken , vliegen naar Washington, Los Angeles, een bezoek aan San Francisco en meer.

Bovendien, om de bestemmingen vlucht van Newark en Miami, waar de luchtvaartmaatschappij heeft al een vlucht naar, TAP Portugal vergroot de vliegroutes van 11 juni naar Boston, dus nu kunnen passagiers goedkoop vliegticket boeken naar de VS , van Lissabon naar Boston, of fly low-cost vorm van Lissabon naar New York. Deze 2 hierboven genoemde nieuwe routes zal worden uitgevoerd door de nieuwe Airbus A330 vliegtuig, als gevolg stijgen tot dertig het bedrag van de wekelijkse uitstapjes TAP vluchten tussen Portugal en de Verenigde Staten .

Passagiers zullen ook de voordelen van een dergelijke code-share overeenkomst tussen deze twee maatschappijen, vanwege JetBlue uitstaande aan boord service. De luchtvaartmaatschappij is er trots op de service die een prijs die de meeste beenruimte in de economy class won bieden; "Fly-Fi '' van de high-speed Internet Breedband in de lucht; onbeperkte drankjes en snacks; live TV en vele radiozenders.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top