Fedezze fel Rio az TravelPapa útmutatók

Nem vitatható, hogy a brazilok tud táncolni, nevetni és játszani nem számít a körülmények. Csakúgy, mint Krisztus, a Megváltó tetején Corcovado, ami látható, szinte bármilyen helyszínen Rio de Janeiro, a brazilok kap tárt karokkal.

Van valami a tökéletes kombinációja a gyönyörű táj, optimista zenét, ínycsiklandó ételek és kellemes napsütés, amelyek a brazilok a legboldogabb faj.
Az egyik legnagyobb városok Brazíliában , Rio de Janeiro, tartják a hatalmas turisztikai attrakció Brazíliában, ahol feltétlenül szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy a kamera jól feltöltött. Nyáladzik mint a lélegzetelállító kilátás nyílik a városra, amelyet meg kell tekinteni, hogy hitt, ahogy veszi a felvonóval fel Sugar Loaf (vagy ha azt szeretné, hogy kirándulás a 396 m-re a felső, ez a lehetőség mindig elérhetőek).
A Krisztus szobra a tetején a Corcovado-hegy egyik a 7 csodája a világ. Jegyet nézni a meccset a Maracana Stadion és a kép mellett Pele lábnyomok, akik üdvözölték, mint egy nemzeti hős, amikor a futball.
Vannak millió módon, hogy vessen véget az este, hogy ez a társastánc, sportesemények a strandon, vagy a felzárkózás a Shakespeare a helyi színházban. Iа úgy néz ki, túl nehéz, hogy úgy dönt, hogy hol kezdjem az utazás, akkor kérheti az egyik magán útmutatók, Patricia Leopoldino , akik egyáltalán tudja, hogyan lehet a tartózkodás Rio de Janeiro a legtöbb felejthetetlenné.
Ja, és még egy dolog! Egy határozott "kell", mielőtt elhagyják az, hogy menjen fel minden utcán eladó és a rend "Rodizio" grill vagy "feijoada". Csak mondd meg nekik TravelPapa útmutatók küldött.


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top