Utforska Rio med Travel Guides

Det är inte hävdas att brasilian kan dansa, skratta och spela oavsett omständigheterna. Precis som Kristus Frälsaren överst Corcovado, som kan ses från nästan vilken plats som helst i Rio de Janeiro, kommer brasilianare får du med öppna armar.

Det är något om den perfekta kombinationen av vacker natur, optimistisk musik, aptitretande mat och trevlig solsken som gör brasilianare den lyckligaste race.
En av de största städerna i Brasilien , Rio de Janeiro, anses vara den enorma turistattraktion i Brasilien, där du definitivt vill vara säker på att kameran är väl laddat. Dregla över den hisnande utsikt över staden som måste ses att döma när du tar linbanan upp till Sockertoppen (eller om du vill att vandra 396 meter till toppen, är det alternativet alltid tillgängliga för dig).
Statyn av Kristus på toppen av Corcovado Mountain är en av de 7 underverk i världen. Få biljetter för att titta på en fotbollsmatch på Maracanã och ta en bild bredvid Pele fotspår, som hyllas som en nationell hjälte när det gäller fotboll.
Det finns miljontals sätt att avsluta natten, oavsett om det är sällskapsdans, idrottsevenemang på stranden, eller fånga upp på Shakespeare på den lokala teatern. Iа det ser alldeles svårt för dig att besluta var man ska börja resan från, kan du be en av våra privata guider, Patricia Leopoldino , som absolut vet hur att göra din vistelse i Rio de Janeiro den mest oförglömlig.
Åh, och en sak! En bestämd "måste" innan du lämnar är att gå upp till någon gatuförsäljare och ordning "rodizio" grilla eller en "feijoada". Bara berätta Travel Guides skickade till dig.


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top