Rio ontdekken met TravelPapa Gidsen

Het is niet verdedigbaar dat Brazilianen kan dansen, lachen en te spelen, ongeacht de omstandigheden. Net zoals Christus de Verlosser op de top Corcovado, die kan worden gezien vanuit vrijwel elke plek in Rio de Janeiro, zal Brazilianen je met open armen ontvangen.

Er is iets over de perfecte combinatie van een prachtig landschap, optimistisch muziek, het heerlijke eten en aangenaam zonnetje dat Brazilianen de gelukkigste wedstrijd te maken.
Eén van de grootste steden van Brazilië , Rio de Janeiro, wordt beschouwd als de enorme toeristische attractie in Brazilië, waar u zeker wilt ervoor zorgen dat uw camera is goed opgeladen. Kwijlen over het adembenemende uitzicht op de stad die moet worden gezien om het te geloven als je de kabelbaan naar Sugar Loaf (of als u wilt de 396 meter naar de top wandelen, die optie is altijd beschikbaar om u).
Het standbeeld van Christus op de top van de berg Corcovado is een van de 7 wonderen van de wereld. Krijg kaartjes voor een voetbalwedstrijd in het Maracana stadion te kijken en neem een ​​foto naast voetafdrukken Pele's, die wordt beschouwd als een nationale held als het gaat om voetbal.
Er zijn miljoenen manieren om de avond te beëindigen, of het nu ballroom dansen, sport evenementen op het strand, of inhalen op uw Shakespeare bij het lokale theater. Iа het ziet er veel te moeilijk voor jou om te beslissen, waar uw reis te beginnen uit, kunt u een van onze prive-gidsen, vragen Patricia Leopoldino , die absoluut weet hoe om uw verblijf in Rio de Janeiro de meest onvergetelijke te maken.
Oh, en nog een ding! Een absolute "must" voor uw vertrek is om te lopen naar een straatverkoper en orde "Rodizio" barbecue of een "feijoada". Zeg hen TravelPapa Guides gestuurd.


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top