Hogyan készítsünk egy nagy fotóalbum a TravelPapa Guides

TravelPapa útmutatók egy nagyszerű hely, hogy támogassák magát, mint egy idegenvezető. Galériák nagy lehetőséget bemutatni magát, mint egy érdekes idegenvezető az utazóknak.
TravelPapa Guides egy nagyszerű hely, hogy támogassák magát, mint egy idegenvezető . Galériák nagy lehetőséget bemutatni magát, mint egy érdekes idegenvezető az utazóknak. A galéria az előadás magadról, a szolgáltatás idegenvezető és az ország. A képek sokkal informatívabb, mint ezer szó.

Nyisson számlát, megtalálja Galéria opciót a menüben. Kattintson a menü Add galériában.


Kattintson a galériákban.Kattints a ADD GALÉRIA.Kövesse a tanácsot, hogy egy vonzó képgalériájában idegenvezető profilt .

Nevezze el galéria

Cím lehet bemenettel az utazók megnyitni a galériát.
Egy jó cím jósolja tartalmát és elkapja az utazó érdeklődését.

Tedd cím rövid! A legjobb egy öt szóból álló címét, elég kell olvasni 5 másodpercig. Ha az utazók lesz érdeke, hogy megtalálja több információt, ő / ő nyitja a galériát.
Tedd cím informatív! Senki nem fogja olvasni, vagy megpróbálja megérteni, nem kapcsolódó csomókkal szó. A cím kell lennie a lehető legteljesebb mértékben az Ön utazók.
Fókuszban a kulcsszavak! Kulcsszavak lehet impulzus megnyitni a galériát. Kulcsszavak segítenek megérteni a célja a galériát: képek a város, az ország, kiemeli a kirándulások.

fotók hozzáadása
A fotók nagyon fontos, mert a fotók kezdeményez az egyesületek, utazók kép valamit az ő / ő is hallani, látni, íz, szag, vagy úgy érzi, a böngészést galériában. Ha lehetséges, hozzá képeket, amelyek egy kicsit szokatlan vagy meglepő a utazók, valami, ami magára a figyelmet, és provokál a kamatot a kirándulásokhoz.

Mit tegyen közzé:
Fényképek, hogyan vezesse egy kirándulást
Fotóit utazók
Szelfik utazókkal
Kirándulás kiemeli (pl: múzeumok)
Képek a nemzeti élelmiszer-
Képek város (ex: építészet épületek)

Nem tesznek közzé az összes fotót egy galéria, ossza őket a galériákban. Ez lesz jó, ha 10-15 fénykép egy galériában.

Írjon leírást a fotók

Tudod, hogy a város, mert az ott élő, akkor szervezünk kirándulásokat napról napra, de ez nem jelenti azt, hogy az utasok tudják, a város is, talán az tervezi, hogy látogassa meg a város első alkalommal. Adj nekik egy sort hogyan kirándulás kerül megrendezésre. Mi azt tervezi, hogy megmutassa nekik. A leírás választ kell adnia arra a kérdésre: mit, ki, mikor, és hol.

Amikor a galéria kész, meg kell menteni, kattintson a piros gombra mentése Gálya .

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Oksana Gogu

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top