Hoe maak je een grote fotogalerij op TravelPapa Guides maken

TravelPapa Guides is een geweldige plek om jezelf als een gids te promoten. Galerijen zijn grote mogelijkheid om jezelf te presenteren als een interessante gids voor reizigers.
TravelPapa Guides is een geweldige plek om jezelf als een te bevorderen gids . Galerijen zijn grote mogelijkheid om jezelf te presenteren als een interessante gids voor reizigers. Uw galerieën is de presentatie van uzelf, uw dienst als gids en van uw land. De beelden zijn informatiever dan duizend woorden.

Open uw rekening, vind Gallery optie in uw menubalk. Klik op de galerie menu Toevoegen.


Klik op de galerijen.Klik op de ADD GALLERY.Volg ons advies aan een aantrekkelijke fotogalerij op uw hebben gids profiel .

Noem uw ​​galerij

De titel kan een ingang voor uw reizigers om uw galerie te openen.
Een goede titel voorspelt de inhoud en vangt het belang van de reiziger.

Maak uw titel kort! Het beste is een vijf-woord titel, het is genoeg om te worden gelezen in 5 seconden. Als reizigers rente zal zijn om meer informatie te vinden, zal hij / zij uw galerie te openen.
Maak uw titel informatief! Niemand zal lezen of zal proberen om niet-gerelateerde of knoestige woorden te begrijpen. Uw titel moet zoveel mogelijk voor uw reizigers.
Nadruk op trefwoorden! Trefwoorden kan een impuls geven aan uw galerie te openen. Trefwoorden helpen om het doel van uw galerij te begrijpen: foto's van uw stad, uw land, hoogtepunten van excursies.

Voeg foto's toe
Foto's zijn erg belangrijk, omdat foto's aanzetten tot de verenigingen, kunnen reizigers het iets wat de hij / zij kan horen, zien, proeven, ruiken, voelen of surfen op uw galerij. Als het mogelijk is, beelden die zijn een beetje ongewoon of verrassend voor uw reizigers, iets dat de aandacht te trekken en de rente voor uw excursies provoceren toe te voegen.

Wat te publiceren:
Foto's hoe je een excursie te begeleiden
Foto's met uw reizigers
Selfies met reizigers
Excursie highlights (ex: musea)
Foto's van de nationale food
Foto's van de stad (ex: architectuur van de gebouwen)

Heeft al uw foto's niet te publiceren in een galerie, verdeel ze in galeries. Het zal leuk om 10-15 foto's per album te hebben.

Schrijf een beschrijving van uw foto's

U kent uw stad, omdat je er woont, je excursies te organiseren van dag tot dag, maar het betekent niet dat uw reizigers weet dat de stad ook, misschien is het van plan bent om uw stad voor de eerste keer te bezoeken. Geef ze een lijn hoe uw excursie zal worden georganiseerd. Wat je van plan bent om ze te laten zien. Uw beschrijving nodig heeft om de vragen te beantwoorden: Wat, wie, wanneer of waar.

Wanneer uw galerie klaar is, moet u opslaan te klikken op de rode knop Opslaan Galley .

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Oksana Gogu

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top