Deals ezen a héten TravelPapa.com!

Code-share megállapodások légitársaságok teszik az utasok utazási több convinient.

A code-share megállapodást járatokat üzemeltető között kialakult Air Seychelles és szerb utasszállító légi Szerb Orosz Föderáció és Kelet-Európában.
Kezdve július 1-től, az Air Seychelles fog beszúrni a kódot 3 extra célpontok által működtetett Air Szerbia járatok Belgrád Moszkva, és a repülés az utasok képes lesz vezetni ezt a code-share járat Párizs között Prágában .

A code-share megállapodást bejelentették között Philippine Airlines és Hawaiian Airlines ajánlani, hogy a járat az utasok közvetlen hálózati között a Fülöp-szigeteken és a Hawaii-szigeteken.
Ezek a változtatások lehetővé teszik az utasok repülés Philippine Airlines heti Honolulu cél, hogy változtatni kell Hawaiian Airlines.
Sőt, az utasok code-share járatokkal között a szigetek közötti célpontok és Honolulu lesz képes csatlakozni Philippine Airlines rendszeres járatok között Honolulu és Manila , továbbá bármely 30 belföldi járatokat.

Delta Airlines és Aerolineas Argentinas örömmel jelentjük be, hogy általuk nyújtott több járat nyáron miatt korábbi nyilatkozata bővítését a code-share megállapodást.
Ezen a nyáron 2016 június és augusztus Aerolineas Argentinas beszúrja a kódot Delta 5 belföldi járatok, az utasok van arra, hogy foglaljon repülőjegyet Atlanta Chicago , repülni Atlanta, San Francisco, vásároljon repülőjegyet online Repüljön New York Bostonba, repülni Kennedy Washingtonba.

Mindezek ajánlatokat is meg lehet kapni a könyv olcsó repülőjegyet a TravelPapa.com.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top