Aanbiedingen deze week op TravelPapa.com!

Nieuwe code-share overeenkomsten door luchtvaartmaatschappijen maken reizende passagiers meer convinient.

De code-share overeenkomst op, die vliegen tot stand is gebracht tussen Air Seychelles en Servische lijnvliegtuig, Air Servië, in Rusland en Oost-Europa.
Vanaf 1 juli, Air Seychelles gaat om de code in te voegen op 3 extra bestemmingen die door Air Servië vluchten van Belgrado naar Moskou, en de vlucht passagiers in staat om deze code-share vluchten zullen vluchten tussen Parijs en Praag .

Een code-share overeenkomst is aangekondigd tussen Philippine Airlines en Hawaiian Airlines aan te bieden aan hun vlucht passagiers rechtstreeks netwerk tussen de Filippijnen en de Hawaïaanse eilanden.
Deze veranderingen zullen de passagiers vliegen met Philippine Airlines wekelijks Honolulu bestemming te wijzigen naar Hawaiian Airlines.
Bovendien zullen de passagiers gebruik van code-share vluchten tussen inter-eiland bestemmingen en Honolulu in staat zijn om verbinding te maken met Philippine Airlines regelmatige vluchten tussen Honolulu en Manila , naast een van de 30 binnenlandse vluchten.

Delta Airlines en Aerolineas Argentinas zijn blij te kunnen aankondigen dat ze het verstrekken van meer vluchten in de zomer als gevolg van hun eerdere verklaring van de uitbreiding van hun code-share overeenkomst.
Deze zomer 2016 over juni en augustus, zal Aerolineas Argentinas hun code in te voegen op 5 binnenlandse vluchten van Delta, passagiers krijgen de kans om vliegtickets van Atlanta naar Chicago te boeken , vliegen van Atlanta naar San Francisco, kopen vliegtickets online te vliegen van New York naar Boston, vliegen van Kennedy naar Washington.

Al deze aanbiedingen kan worden verkregen door een goedkope vliegtickets op TravelPapa.com.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top