Air Canada, tagja a Star Alliance on TravelPapa.com!

Fedezze fel az Air Canada járat hálózat

Fedezze fel a Air Canada járat hálózatHa az utas repül az ázsiai vagy dél-csendes-óceáni, ő lehetett tapasztalni Air Canada nagyszerű repülőjegy díjakat, és próbálja a kényelmes Premium Economy fedélzetén.
Amennyiben az utasok repülnek Seol, tudják kihasználni az Air Canada közvetlen járatok között Toronto és Szöul .

Az utasok is élvezhetik a páratlan kényelmet egy teljesen platós fedélzeten a Business Class - Transcontinental kínálhatnak közötti járatok Vancouver és Newark !

Air Canada kínálja következő nemzetközi járatok: oda- járatot Boston Peking, könyv repülőjegy Bostonból Amszterdam , Repüljön New York Hong Kong, vagy könyv járatot Chicago Hong Kong, vásároljon repülőjegyet online London Philadelphia.

Ezen a nyáron 2016 Air Canada örömmel jelenti be egy új járat célállomása Toronto Varsóba, és ez növeli annak előfordulása Közép-Európában. Az utasok, akik könyv olcsó repülőjegyek online on TravelPapa.com tanúja lehet az Air Canada egyedülálló szolgáltatást.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top