Kuba válik kedvelt úti cél a nyugati régióban.

A légitársaságok a harc utasoknak az USA-tól Kuba.

Nem sokkal azután, Barack Obama elnök meg az új útvonalat USA-Kuba kapcsolatok, Airline üzleti reagált és több légitársaság immár járatokat USA Kuba . Az utasok már tudják, hogy foglaljon repülőjegyet népszerű úti TravelPapa.com.

American Airlines nyújt induló járatok városokban, mint New York, Boston, Miami, Philadelphia, Washington DC-ben, Chicago, Atlanta, Los Angeles és így tovább. Jegyek érkező Cienfuegos, Holguin, Camaguey Santa Clara, Varadero, Kuba.

Sőt, nem sokkal azután, amely a dob ezen célállomásaira American Airlines szerepel az első ajánlatát Repülőjegy értékesítés Kubába. Például a Chicago, American Airlines árul $ 298 oda-vissza járat viteldíj, hogy minden ilyen kubai városokban. Ez fapados jegyek akció érvényes 7-től szeptember 15-ig november. A 298 $ Chicago - Kuba ajánlat észrevehető csökkenése egyes esetekben körülbelül $ 800 és $ 900 eredeti repülőjegyet tarifákról American Airlines volt a rendszerükben rövid üzenet mögé az újonnan bevezetett szolgáltatások Kubába.

Másrészt, ezek az utazási járatok kell egy legalább három éjszakát, vagy tartalmazhat vasárnap éjszakai tartózkodás-át az útra. Továbbá, utazási ok repülni Kuba kell a következő: családi, hivatalos ügy a kormány, újságírói tevékenység, oktatás, vallás, nyilvános előadások és így tovább.

Az utasok is meg kell figyelni, hogy a vonatkozó kubai Eszközöket Ellenőrző szabályzat utazók várhatóan igazolni oka utazási mikor foglaljon repülőjegyet az interneten is vízumot lehet szükség, az utasok azt tanácsolják, hogy forduljon a kubai nagykövetség.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top