Cuba wordt een populaire reisbestemming in de westelijke regio.

Luchtvaartmaatschappijen zijn in de strijd voor reizigers die vanuit de VS naar Cuba.

Niet lang nadat president Barack Obama zet de nieuwe route voor de VS en Cuba relaties, Airline bedrijf gereageerd en veel luchtvaartmaatschappijen zijn nu het aanbieden van vluchten van Verenigde Staten naar Cuba . Passagiers kunnen nu vliegtickets naar populaire bestemmingen te boeken op TravelPapa.com.

American Airlines bieden vluchten die vertrekken uit steden als New York, Boston, Miami, Philadelphia, Washington DC, Chicago, Atlanta, Los Angeles en nog veel meer. Vluchten die aankomen op Cienfuegos, Holguin, Camaguey Santa Clara, Varadero, Cuba.

Bovendien, kort na vermelding van de lancering van deze vlucht bestemmingen American Airlines heeft onder meer de eerste aanbod van vliegtickets op de verkoop naar Cuba. Bijvoorbeeld, uit Chicago, American Airlines zijn de verkoop van $ 298 retour vlucht tarief op een van deze Cubaanse steden. Deze low-cost vliegtickets deal is geldig van 7 september tot en met 15 ste november. De $ 298 Chicago - Cuba aanbod is een merkbare vermindering van het aantal gevallen van rond de $ 800 en $ 900 originele vliegtickets tarieven die American Airlines hadden in hun systeem kort na het bericht van de nieuw geïntroduceerde diensten aan Cuba.

Aan de andere kant, moeten deze reis vluchten voor een minimaal drie nachten of bevatten zondagavond verblijf-over in de reis. Bovendien moet reiziger reden om te vliegen naar Cuba volgen: familiebezoek, officiële zaken van de overheid, journalistieke activiteit, onderwijs, religie, publieke optredens en nog veel meer.

Passagiers moeten ook de aandacht die in verband met de Cubaanse Assets Control Regulations, reizigers wordt verwacht dat zij het ​​bewijs van redenen voor de reis verstrekken wanneer ze betalen boeken vliegtickets online , ook een visum nodig zou zijn, de passagiers wordt aangeraden om contact op met de Cubaanse ambassade.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top