Avianca Airlines, tagja a Star Alliance on TravelPapa.com

Lásd Avianca fedélzeti szolgáltatások nyári 2016

Működési 1-jétől június Avianca Airlines kínál járatokat Bogota Sao Paolo és Buenos Aires egy nagy Airbus A-330. Jegyek működik napi; utas Repüljön Miamiból Bogota. Az utasok foglalnak repülőjegyet az interneten a TravelPapa.com ezekre repülési célpontok.

Ezen kívül hatékonyan július 18-án Avianca légitársaságok közvetlen járat kapcsolatot Miami Cuzco (via Bogota) Peruban, a jól ismert járat célállomása az inka birodalom. Az első légitársaság, amely egy nemzetközi járat Bogota a perui birodalmi városban. A járat indulási 07:44 minden hétfőn, szerdán, pénteken érkezik a Cuzco és visszatérő azonos napon át 16.01-kor utasok is megvásárolható repülőjegyet online TravelPapa.com az úti cél.

Sőt, az utasok foglalnak járatot Orlando Sao Paolo és repülni a Miami Rio de Janeiro által üzemeltetett Avianca Airlines. A foglalás Repülőjegy TravelPapa.com utasokat lehet választani megjelent és saját viteldíjak. Avianca Airlines különleges repülőjegyet viteldíjak Brazíliába.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top