Foglaljon le egy kirándulást TravelPapa.com/GUIDES

Summertime a legjobb időszak, hogy felfedezzék a világot. Kiválasztotta a cél, de most, hogy a nyaralás nem csak pihentető és informatív is.

Summertime a legjobb időszak, hogy felfedezzék a világot. Kiválasztotta a cél, de most, hogy a nyaralás nem csak pihentető és informatív is.

3 lépés a szellemi jótékony vakáció

1. lépés
Az alábbi link www.travelpapa.com/guides és adja országban, ahol azt tervezi, hogy töltse nyaralásátListából válassza ki a várost, hogy akkor érkezik meg, vagy szeretné meglátogatni a vakáció.
A platform az összes, kirándulások regisztrált útmutatók2. lépés
Kiválaszthatja az egyik, hogy tetszeni fog foglalni. Válasszon szűrőt rendezni a kirándulásokat.Kiválaszthatja következő szűrők:
Tour téma:
Város áttekintés , élelmiszer túra, bortúra, Régészeti, múzeumok , búvárkodás túra
Tour típusok:
Útmutatók bemutathatják kirándulás, mint egy séta vagy szállítás: autó, kisbusz vagy busz
Időtartam:
Ez tarthat kevesebb, mint egy óra és néhány nap
ár
Nyelv
Válasszon nyelvet, hogy szeretné, ha a vezető, hogy végezzen a kirándulás
Egyén / csoport
Ha szeretne egy privát túra , akkor ki kell választania egy egyéni túra. Ha azt szeretnénk, hogy csatlakozzon a csoporthoz kirándulás , vagy szeretné foglalni egy kirándulást az Ön és barátok vagy a család, válassza ki a csoport kirándulást.

3. lépés
Szűrés után a lista, akkor lehetősége van, hogy kattintson a kirándulást, hogy érdekes lehet az Ön számára, és foglalja le. Foglalhat kirándulást, ha bejelentkezés www.travelpapa.com/guides vagy ha egy új TravelPapa útmutatók, regisztrálja következő linkre: www.travelpapa.com/guides/traveler-registrationThis text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Oksana Gogu

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top