A repülés szolgáltatást, és nem foglalkozik a British Airways

Élvezze az egyedi ajánlatok, amikor repül a British Airlines

A repülés szolgáltatást, és nem foglalkozik a British Airways

Foglaljon repülőjegyet a TravelPapa.com. Foglaljon olcsó repülőjegyet a TravelPapa.com. Fly Chicago Párizsba, foglaljon olcsó repülőjegyet Lisszabonból New Yorkban. Foglaljon repülőjegyet a TAP Portugal és repül az Egyesült Államokba olcsó.

British Airways nyitják leghosszabb járatot London Heathrow Santiago de Chile . A repülés időtartama 14 óra 40 perc, egy óra több mint British Airways korábbi leghosszabb járatot London és Buenos Aires.
Az utasok repülő a londoni Heathrow repülőtéren is élvezhetik a kedvezményt, ha előrendelésről repülés étkezés. Ezen túlmenően, az American Airlines kínál utasok indulás a londoni Heathrow repülőtér , teljesen lapos ágy minden üzleti osztályú repülőjegyek.
Továbbá International Airlines Group (IAG) tett nyilatkozatot tervezi telepíteni a nagy sebességű repülés internet 118 British Airways légi járművek a hosszú utakon.

Ezért, ha egy utas akarja élvezni ezeket a verejték foglalkozik: finom repülés étkezés, a nagy sebességű repülés internet, az utas foglalhat repülőjegyet a British Airways Travelpapa.com.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top