Brussels Airlines járatok

Mivel a július 1-jén, Brussels Airlines kínál egy teljesen új termék a hosszú távú járatok: Economy repülőjegy Plus

Mivel a július 1-jén, Brussels Airlines kínál egy teljesen új termék a hosszú távú járatok : Economy repülőjegy Plus. Ugyanakkor, a Brussels Airlines lesz javítását a komfortérzetet repülőjegy egész Economy Class kabin a Airbus A330 flotta. Az új fejtámlák lágyabb és ergonomikusabb fejtámasz, és az új háttámlák biztosítják a tökéletes test támogatást vállmagasságban és egy simább átmenetet a fejtámlát a háttámlát.

Együtt Economy Plus járatokat, a Brussels Airlines bevezeti fizetendő fejlett járatok helyfoglalások : utazásra július 1-jén, amely fenntartja a rendszeres helyet Economy Class járatok kerül 30 $ (USD) (fő / szegmens) és foglalás ülések extra lábtér a kilépési sorokban kerül 75 $ (USD) (fő / szegmens // vendégek meg kell felelnie a biztonsági szabályok). Üléselosztás marad ingyenes minden ügyfél számára a check-in ablakban (26 órával az indulás előtt), és a távoli és a repülőtéri check-in. Meg mindig jobb, hogy ellenőrizze előre!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Igor Kopmar

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top