Hogyan kell tervezni a bevásárló túra a utazók?

Mivel a pillanatban, amikor úgy döntött, hogy egy bevásárló túra, meg kell tervezni, gondolja át, és figyelembe veszi az összes legapróbb részleteket a jövő "út".

Annak érdekében, hogy az "út" a legkényelmesebb, sikeres és érdekes mind utazók és útmutató (azaz te), akkor kell, hogy mindig emlékezzen a következő három lépést, míg a tervezés a bevásárló túra:

  • Évad - mint általában az emberek mennek külföldre bevásárló túrák csak akkor, ha egy ideig kedvezmények (különben nincs értelme az ilyen hosszú útra). Egyes országokban kedvezmények időszakban kezdődik a bizonyos időpontban az egyes szezon minden évben (például a nyári kollekció), egy másik országban, csak egy meghatározott napon a héten, és így tovább. Nagyon fontos, hogy figyelembe vegyék ezeket a tényezőket is tervezi az időpontokat a túra.
  • Útvonal - A következő lépés a döntés, hogy milyen üzletek fogsz, hogy szerepeljenek a "kihagyhatatlan" lista: drága is, vagy az is, hogy sokkal olcsóbb, üzleti vagy alkalmi ruhák, és így tovább. Az is fontos, hogy adja meg, hogy maradsz egy bizonyos városban vagy fognak mozogni a környéken, például.
  • Közlekedés - a probléma a közlekedés fontos szempont, nemcsak azért, mert lehet, hogy menjen egy másik városban vagy körül a környéken. Általános szabály, hogy nagy része a bevásárlóközpontok található uptowns, így nem is olyan könnyű, hogy elérje őket. Természetesen mindig vannak nyilvános buszok egyenesen oda, de az utazók messziről jönnek ki, akkor valószínűleg szeretni, hogy ott sokkal több kényelem - ezért autókölcsönzés is kötelessége a saját útmutatót.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top