Hur man planerar en shoppingtur för dina resenärer?

Eftersom det ögonblick du beslutat att hålla en shoppingtur, du måste planera, tänka över och ta hänsyn till alla de minsta detaljerna i din framtid "resa".

För att göra din "resa" den mest bekväma, framgångsrik och intressant för både resenärer och en guide (dvs du), måste du alltid komma ihåg om följande tre steg när man planerar din shopping tur:

  • Säsong - som regel, människor reser utomlands för shoppingrundor endast när det är en period av rabatter (annars finns det ingen mening med att göra en sådan lång resa). I vissa länder rabatter börjar period vid visst datum för viss säsong varje år (till exempel för sommarkollektion), i en annan länder bara på en viss dag i veckan och så vidare. Det är mycket viktigt att ta hänsyn till dessa faktorer när man planerar datum för turnén.
  • Route - nästa steg är att besluta vilken typ av affärer du kommer att ingå i din "måste-besök" lista: dyra eller de som är mycket billigare, med affärer eller casual kläder och så vidare. Det är också viktigt att ange om du bor i en viss stad eller kommer att flytta runt kvarteret, till exempel.
  • Transport - problemet med transport anses viktigt inte bara för att du kanske måste flytta till en annan stad eller runt kvarteret. Som regel är större delen av de varuhus ligger i uptowns, så det är inte helt lätt att nå dem. Naturligtvis finns det alltid några bussar som går rakt över där, men som dina resenärer kommer från långt borta, skulle de antagligen älskar att åka dit med mycket mer komfort - det är därför bil hyra är också en plikt för en privat guide.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top