"Price alert" op TravelPapa.com, bespaart u tijd, moeite en geld.

Ben je moe van het zoeken naar lagere prijzen op vliegtickets? "Kennisgeving van de prijs" is de perfecte oplossing voor u.

De zomer is een tijd van vakantie en reizen, een moment dat je de tijd kunt besteden aan uzelf en uw gezin. Je hebt bijna alles gepland, op het eerste gezicht het geval is vertrokken naar malym- aankoopbon . Maar proberen te vinden een goedkoop ticket naar de gewenste vlucht blijft succesvol. Functie alert over de prijs van goedkope tickets Travelpapa.com site zal helpen bij het vinden van een uitweg uit deze situatie. Het enige wat je hoeft te trebuetsya- de gewenste datum en route te selecteren en in de linkerhoek, boven de filters, klikt u op de roze Knop " prijs alert ", waarna u in staat om een van de twee opties te kiezen zijn:

  1. Ik wil de beste "aanbod van de dag"
  2. Ik wil de prijs van $ ... (waar je in staat zijn om de prijs te maken) te verlagen

Die het beste beschrijft u, uw naam en e-mailadres in en u zult waarschuwingen ontvangen over lage prijzen voor vliegreizen , die geïnteresseerd zijn in de richting je bent.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Olga Voloshina

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top