Aviakassiry TravelPapa.com ansluten 24/7!

Om du har en några frågor om att boka biljetter till TravelPapa.com eller relaterade till våra tjänster, kan du kontakta oss när som helst. Våra resebyråer svarar gärna på alla dina frågor!

TravelPapa.com bryr sig om sina kunder, vilket är anledningen till att vi har skapat ett antal alternativ att välja mellan, så att du kan kontakta oss när som helst.
"Kontakta oss" -funktion består av:

  1. Live Chat Online - Det här alternativet ger möjlighet att kommunicera med en av resebyråer TravelPapa.com chattar. Med hjälp av chatt, måste du ange ditt namn och öppna dialogrutan vår aviakassir omedelbart komma i kontakt med dig. I chatten kommer du att kunna se bilden och detaljer resebyrå, som är i överensstämmelse. Efter att ha fått svar på alla dina frågor i luften bokning , får du möjlighet att bedöma kvaliteten på service och aviakassira skriva en kommentar. Genom att använda den här tjänsten, kommer du hjälpa oss att förbättra kvaliteten på kundservicen.
  2. Det andra alternativet + 1-404-250-9422 samtal direkt till vår turné byrå. Kontakta oss via telefon, kommer du att kunna tala personligen med en av aviaagentov TravelPapa.com, ställa alla dina frågor och få dem besvarade. Vi är tillgängliga när som helst på dygnet.
  3. Skype - det är ett tredje sätt att kontakta oss. Du kan skriva till oss eller ringa på Skype och våra agenter kommer att vara glada att hjälpa dig. Vår skype ID: global.reservation
  4. Post - en annan möjlighet att kontakta våra agenter med dina frågor. Du kan kontakta oss och få svar inom en kort tid. Vår e-postadress är: [email protected]
Ställa frågor till våra superagenter och boka dina flygresor med TravelPapa.com!

https://www.travelpapa.com/contacts/

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Radova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top