Aviakassiry TravelPapa.com conectat 24/7!

Dacă aveți o întrebare cu privire la orice rezervare de bilete pentru TravelPapa.com sau legate de serviciile noastre, ne puteți contacta oricând. Agenții noștri de voiaj sunt bucuroși să răspundem la toate întrebările!

TravelPapa.com îi pasă de clienții săi, care este motivul pentru care am creat o serie de opțiuni pentru a alege, astfel încât să ne puteți contacta oricând.
"Contactați-ne" funcția constă din:

  1. Chat live online - Această opțiune oferă posibilitatea de a comunica cu unul dintre agenții de turism TravelPapa.com chat. Cu ajutorul chat-ul, va trebui să introduceți numele dvs. și deschideți caseta de dialog, aviakassir noastre vin instantaneu în contact cu tine. În chat-ul va fi capabil de a vedea imaginea și detaliile agentului de turism, care este în corespondență. După ce a primit răspunsuri la toate întrebările dvs. pe rezervarea aerului , vi se oferă posibilitatea de a evalua calitatea serviciilor și aviakassira a scrie un comentariu. Cu ajutorul acestui serviciu, vă va ajuta să îmbunătățim calitatea serviciilor pentru clienți.
  2. A doua opțiune + 1-404-250-9422 apel direct către agenția noastră de turism. Contactati-ne prin telefon, va fi capabil să vorbească personal cu unul dintre aviaagentov TravelPapa.com, pune toate întrebările dumneavoastră și le-au răspuns. Suntem disponibili în orice moment al zilei.
  3. Skype - este oa treia cale de a ne contacta. Aveți posibilitatea să ne scrieți sau sunați pe Skype și agenții noștri vor fi bucuroși să vă ajute. ID - ul nostru skype: global.reservation
  4. E - mail - o altă oportunitate de a contacta agenții noștri cu întrebările dumneavoastră. Ne puteți contacta și pentru a primi un răspuns într-un timp scurt. Adresa noastra de e-mail este: [email protected]
Pune întrebări agenții noștri de super și puteți rezerva biletele de avion cu TravelPapa.com!

https://www.travelpapa.com/contacts/

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Radova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top