Egyéni útmutató feladatai

Mi az első dolog, hogy jön a fejedben, amikor hallod a feladatait saját útmutató?

Lehet gondolni a rendelkezésre álló engedély, mély ismerete a történelem, a túra cél, képes beszélni folyékonyan, tisztán és hangosan néhány nyelven, és így tovább. De mindezek mellett a dolgokat, hogy lehet esetleg szerepel a "vezető feladatainak listáját" a legfontosabbak a következők: felkészülés a túra, a kirándulás is, és felelősséget vállal a turisták egészségét és életét. Lássuk, miért TravelPapa útmutatók megtalálja őket a legjelentősebb dolog, hogy minden vezető kell összpontosítania a figyelmét.

  • Felkészülés a túra - minden vezető kell egy mély ismerete a helyi történelem, így kell olvasni egy csomó irodalmat annak érdekében, hogy mindig készen áll, hogy válaszoljon a további kérdés. Ő úgy gondolja, hogy az összes adatot az ő routeб figyelembe véve az összes megáll, álló megfigyelési platformok, a komfortérzetet, és így tovább. Az útmutató az egyetlen, aki úgy dönt, hogy milyen módon körútja kerül sor: a szemléltető narráció, mint egy izgalmas küldetés, és így tovább. Ez is nagyon szép, hogy egy térképet, amelyen valamennyi fő városlátogatások (vagy a túra célpontok) megjelölve rajta. Ez segít az utasok megismerkedjenek a túra program ez különösen kényelmes a megfigyelés / városnézés.
  • Kirándulás magát - attól a pillanattól kezdve, amikor a vezető kapott új rend, ő kell, hogy teljesíti a következő műveleteket: állítsa be a napot és az időt a túra, és világosan elmagyarázza a utazók hogyan éri el a meghatározott cél; ha van egy autó túra - gondolni a autókölcsönzés előre annak érdekében, hogy elkerüljék az esetleges problémákat; hogy ő az utazók a legjobb kilátás minden megáll teszik, és meg kell győződni arról, hogy lesz a hozzáférést az összes városlátogatások voltak ígért látni; kitölteni beszédét, és számos érdekes tények és legendák (az elkészített terv), és kész további kérdésekre kell válaszolnia.
  • Felelősség a turisták egészségének és életének - ez nagyon fontos, hogy a vezető, hogy egy rövid utasítást az ő utasok a viselkedését szabványok hazája, beleértve a sajátosságait, a helyi kultúra és a hagyományok, a viselkedés a szent épületek, a helyi öltözködési stb. Fontos az is, hogy meghatározza a viselkedési módok a potenciálisan veszélyes helyeken, mint a barlangok, ősi romok vagy hegyek és mindig készen áll, hogy az elsősegélynyújtás.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top