Private Guide uppgifter

Vilka är de första saker som kommer till dig när du hör om de uppgifter som en privat guide?

Du kan tänka på tillgängliga licens, djupa kunskaper i historia tur destination, förmåga att tala flytande, högt och tydligt på ett fåtal språk och så vidare. Men förutom alla de saker som kan eventuellt ingå i "guide uppgifter lista" det viktigaste är: förberedelse för tour, utflykten själv och ansvar för turister hälsa och liv. Låt oss se, varför Travel Guides hitta dem de viktigaste sakerna att varje guide bör fokusera sin uppmärksamhet på.

  • Förberedelse för tour - varje guide bör ha en djup kunskap om den lokala historien, så han borde läsa en hel del litteratur för att alltid vara redo att svara på ytterligare frågor. Han måste tänka ut alla detaljer i hans routeб tar hänsyn till alla stopp tillgängliga observationsplattformar, den nivå av komfort och så vidare. Guiden är den enda person som bestämmer på vilket sätt hans tur kommer att hållas: som ett belysande berättelse, som en spännande jakt och så vidare. Det skulle också vara mycket bra att ha en karta med alla de viktigaste sightseeings (eller dina turné destinationer) markerade på den. Det kommer att hjälpa dina resenärer bekanta sig med reseprogrammet; Det är särskilt bekvämt på observation / rundturer.
  • Utflykt själv - från det ögonblick då en guide har fått en ny order, är han borde uppfylla följande åtgärder: för att ställa in dag och tid för turnén och tydligt förklara sina resenärer hur man kan nå den definierade mål; om han har en bil tur - att tänka på bilen hyra i förväg för att undvika eventuella problem; att tillhandahålla sina resenärer med den bästa vyn på varje stopp de gör och att vara säker på att de kommer att ha tillgång till alla sightseeings de lovade att se; att fylla sitt tal med många intressanta fakta och legender (enligt beredd planen) och vara redo att svara på ytterligare frågor.
  • Ansvaret för turisternas hälsa och liv - det är mycket viktigt för guide att göra en kort instruktion för sina resenärer om beteendenormer i sitt land, inklusive de specifika egenskaperna hos den lokala kulturen och traditioner, beteendet i de heliga byggnader, lokal klädkod och så vidare. Det är också viktigt att definiera hur beteende i potentiellt farliga platser som grottor, gamla ruiner eller berg och alltid vara redo att ge första hjälpen.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top