καθήκοντά του ιδιωτικού οδηγού

Ποια είναι τα πρώτα πράγματα που έρχονται στο μυαλό σας όταν ακούτε για τα καθήκοντα ενός ιδιωτικού οδηγού;

Μπορείτε να σκεφτείτε το διαθέσιμο άδειας, βαθιά γνώση στην ιστορία της προορισμό της περιοδείας, την ικανότητα να μιλούν άπταιστα, καθαρά και δυνατά για λίγες γλώσσες και ούτω καθεξής. Αλλά εκτός από όλα τα πράγματα που μπορούν ενδεχομένως να συμπεριληφθούν στο "λίστα καθήκοντα οδηγού" του το πιο σημαντικό είναι οι εξής: προετοιμασία για την περιοδεία, το ίδιο και η ευθύνη για την υγεία και τη ζωή των τουριστών στην εκδρομή. Ας δούμε, γιατί TravelPapa οδηγοί τους να βρουν τα πιο σημαντικά πράγματα που κάθε οδηγός θα πρέπει να εστιάσει την προσοχή του στην.

  • Προετοιμασία για την περιοδεία - κάθε οδηγός θα πρέπει να έχει μια βαθιά γνώση της τοπικής ιστορίας, οπότε θα πρέπει να διαβάσει πολλά λογοτεχνίας, ώστε να είναι πάντα έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε συμπληρωματική ερώτηση. Έχει να σκεφτεί όλες τις λεπτομέρειες της routeб του, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις στάσεις, τις διαθέσιμες πλατφόρμες παρατήρησης, το επίπεδο άνεσης και ούτω καθεξής. Ο οδηγός είναι το μόνο πρόσωπο που αποφασίζει με ποιο τρόπο θα πραγματοποιηθεί περιοδεία του: ως ενδεικτικό αφήγηση, ως μια συναρπαστική αναζήτηση και ούτω καθεξής. Θα ήταν επίσης πολύ ωραίο να έχουμε ένα χάρτη με όλα τα κύρια αξιοθέατα (ή προορισμούς περιήγησή σας) σημειώνονται σε αυτό. Θα βοηθήσει τους ταξιδιώτες σας να εξοικειωθούν με το πρόγραμμα περιοδείας? είναι ιδιαίτερα βολικό για τις εκδρομές παρατήρησης / αξιοθέατα.
  • Εκδρομή ίδια - από τη στιγμή που ένας οδηγός έχει πήρε μια νέα τάξη πραγμάτων, που είναι πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες ενέργειες: για να ρυθμίσετε την ημέρα και την ώρα της ξενάγησης και σαφώς να εξηγήσει τους ταξιδιώτες του πώς να φτάσει το καθορισμένο προορισμό? αν έχει μια περιοδεία αυτοκίνητο - για να σκεφτεί για την ενοικίαση αυτοκινήτου εκ των προτέρων, προκειμένου να αποφευχθούν τα πιθανά προβλήματα? να προσφέρει στους επισκέπτες του με την καλύτερη θέα σε κάθε στάση που κάνουν και να είναι σίγουροι ότι θα έχουν την πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα που τους είχαν υποσχεθεί να δούμε? για να γεμίσει την ομιλία του με πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα και μύθους (σύμφωνα με προετοιμασμένοι σχέδιο) και να είναι έτοιμη να απαντήσει σε επιπλέον ερωτήσεις.
  • Η ευθύνη για την υγεία και τη ζωή των τουριστών - είναι πολύ σημαντικό για τον οδηγό να κάνει μια σύντομη διδασκαλία για τους ταξιδιώτες του σχετικά με τα πρότυπα συμπεριφοράς της χώρας του, συμπεριλαμβανομένων και των ιδιαιτεροτήτων του τοπικού πολιτισμού και των παραδόσεων, τη συμπεριφορά στα ιερά κτίρια, η τοπική ενδυματολογικός κώδικας και ούτω καθεξής. Είναι επίσης σημαντικό να καθοριστούν οι τρόποι συμπεριφοράς των δυνητικά επικίνδυνα μέρη όπως τα σπήλαια, αρχαία ερείπια ή τα βουνά και τα πάντα να είναι έτοιμη να παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top