îndatoririle de ghidare private

Care sunt primele lucruri care vin în minte atunci când auzi despre îndatoririle unui ghid privat?

Ați putea crede despre licență disponibile, cunoașterea profundă în istoria de destinație turneului, abilitatea de a vorbi fluent, în mod clar și cu voce tare la câteva limbi și așa mai departe. Dar, în afară de toate lucrurile care pot fi, eventual, incluse în "lista de îndatoririle ghidului", a cele mai importante sunt: ​​pregătirea pentru tur, excursie în sine și responsabilitatea pentru viața și sănătatea turiștilor. Hai să vedem, de ce TravelPapa Ghiduri le găsiți cele mai importante lucruri pe care fiecare ghid ar trebui să se concentreze atenția asupra.

  • Pregatirea pentru tur - fiecare ghid ar trebui să aibă o cunoaștere profundă în istoria locală, așa că ar trebui să citească o mulțime de literatură pentru a fi mereu gata să răspundă la orice întrebare suplimentară. El trebuie să se gândească în toate detaliile routeб sale, luând în considerare toate stațiile, platformele de observare disponibile, nivelul de confort și așa mai departe. Ghidul este singura persoană care decide în ce mod turneul va avea loc: ca o narațiune ilustrativ, ca o căutare interesantă și așa mai departe. Ar fi, de asemenea, foarte frumos de a avea o hartă cu toate principalele destinații (sau obiectivele turistice tururile) marcate pe ea. Acesta va ajuta călătorii dumneavoastră să se familiarizeze cu programul tur; este convenabil mai ales pe excursii de observare / vizitare.
  • Excursie în sine - din momentul în care un ghid a primit o nouă ordine, el este ar trebui să -și îndeplinească următoarele acțiuni: pentru a seta ziua și ora tur și în mod clar să explice călătorilor săi cum să ajungă la destinație definită; în cazul în care acesta are un tur de mașină - să se gândească la chiria masina in avans, pentru a evita posibilele probleme; pentru a oferi călătorilor săi cu cea mai bună vedere la fiecare oprire le fac și pentru a fi siguri că acestea vor avea acces la toate acestea au fost promise obiectivele turistice să vadă; pentru a umple discursul său cu numeroase fapte și legende interesante (conform planului preparat) și să fie gata să răspundă la întrebări suplimentare.
  • Responsabilitatea pentru viața și sănătatea turiștilor - este foarte important ca ghid pentru a face o scurtă instrucțiune pentru turiștii săi cu privire la standardele de comportament ale țării sale, inclusiv specificul culturii locale și a tradițiilor, comportamentul în clădirile sacre, codul vestimentar local , si asa mai departe. Este de asemenea important să se definească modalitățile de comportament în potențial periculoase locuri ca pesteri, ruine antice sau munți și să fie întotdeauna gata să ofere primul ajutor.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top